Maximale snelheid en betrouwbaarheid

Computel biedt glasvezel internetabonnementen via het KPN netwerk met snelheden tot 500 Mbps voor zowel upload als download. Voor een vast bedrag per maand hebt u de beschikking over een eigen glasvezelverbinding met zeer hoge upload- en downloadsnelheden.

Voor zakelijk gebruik bieden we de mogelijkheid van meerdere vaste IP-nummers; clouddiensten; online back-up en veel meer. Wij zijn hierbij uw aanspreekpunt.

VDSL en ADSL
Voor elke situatie biedt Computel een passende xDSL-oplossing. Voor eenvoudig gebruik bieden we de best effort ADSL-verbindingen via het KPN netwerk. Voor bedrijfskritische situaties bieden we zakelijke VDSL-verbindingen met uitgebreide SLA’s en beschikbaarheidsgaranties.

VDSL met SLA
VDSL is een van de opvolgers van ADSL en biedt een veel hogere download- en uploadsnelheid dan ADSL. Met name de hogere uploadsnelheid en de gunstige abonnementsprijs maakt van VDSL een aantrekkelijk alternatief voor ADSL.

Met Office SLA en Extended SLA kunt u  ons bij storingen aan uw VDSL-verbinding  buiten kantoortijden en in het weekend bellen.  Is breedbandinternet voor uw bedrijfsvoering essentieel? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Informeer naar de mogelijkheden: