Huur een dedicated virtuele server

Uw virtuele server wordt op dezelfde manier uitgerold als een dedicated server, u bepaalt de keuze voor besturingssysteem en u heeft alle vrijheid van installatie en configuratie. De dienst voelt daarmee het zelfde aan als een dedicated server die precies op maat kan worden samengesteld en niet afhankelijk is van hardwarekeuzes.

De schaalbaarheid en beschikbaarheid van het onderliggende platform waarbinnen uw virtuele server draait, zorgen voor een hoge beschikbaarheid van uw diensten en eenvoudige migratie naar een snellere virtuele configuratie zonder dat daarvoor servers hoeven te worden geïnstalleerd of gemigreerd naar recentere hardware. Buiten dat u dit een tijds- en kostenbesparing oplevert, draagt u tevens bij aan het milieu. Alle systeembronnen worden optimaal gebruikt; er staan geen fysieke machines overbodig aan.

Afspraken over de beschikbaarheid van de virtuele server, de storings- en escalatieprocedures worden glashelder vastgelegd in een onderhoudscontract. Ook kan daarin het up-to-date houden van de server worden overeengekomen. Denk daarbij aan software- en veiligheids-updates en doorlopende pro-actieve monitoring van de server. Wij staan u desgewenst bij met 24-uurs support voor een vast bedrag per maand.

Informeer naar de mogelijkheden: